Toiset tekee mitä osaa, minä mitä haluan.

lauantai 30. huhtikuuta 2011

MaMa 8 haaste
Minun tekeleeni ei ole kovin mielikuvituksellinen. Mutta tämä MaMa-haaste pelasti minulle tunikan josta pidän oikeesti.

Tunikan ostin poistorekistä helmikuussa. Olin menossa ostamaan lamppuöljyä, menin kaupan ovesta sisään 15 min ennen sulkemisaikaa. Päätin oikaista vaateosaston kautta rautapuolelle. Ensimmäisenä törmäsin poistorekkiin ja siinä se oli. Tunika jossa oli hurmaavat pitsit. (Minä en todellakaan ole mikään pitsi-ihminen) Tietenkään minulla ei ollut aikaa ruveta sovittamaan sitä, joten ostin sen kokonumeron perusteella. Kotona sitten laitoin sen päälleni, muuten hyvä mutta pääntie liian iso :( . Siirsinkin sen sitten "materiaalivarastoon" aikomuksenani ottaa pitsit talteen. En kuitenkaan raaskinut niitä ratkoa (onneksi), kun ajattelin jospa kuitenkin saisin sen jotenkin tuunattua. Tämänkertainen MaMa sai minut ajattelemaan taas tätä tunikaa ja eikun penkomaan varastoja jos löytyisi jotain millä pienentää pääntietä. Penkasin kaikki materiaalit enkä löytänyt mitään. Ja sitten bling, olin joskus ostanut 2packin hipstereitä jotka ei sitten olleetkaan hyvänmalliset. Niistä toiset oli käyttämättäminä kaapissa, niistä sitten otin kankaan tuohon tunikan pääntiehen.Haastehan oli seuraavanlainen:


Miten sinä käsittelet haasteen aihetta "Kevään Juhla"?

Valmistatko Mahdottomista Materiaalivarastoistasi Kevään Juhlijalle lahjan? Teetkö koristeita pääsiäiseen tai vappuun? Vai ehkä itsellesi jotain juhlavaa juhlimista varten?

Jos haluat osallistua MaMa -haasteeseen, lue seuraavat ohjeet huolella.

1. Valmista itse uusi haasteen mukainen tuote. Tuote voi olla toisen ohjeista peräisin, jos vain mainitset postauksessasi, mistä olet idean napannut.

2. Materiaalit tuotteeseen tulee olla omista Mahdottoman suurista Materiaalivarannoista (tätä varten ei saa siis ostaa uutta materiaalia!).

3. Tuote saa olla iso tai pieni, kova tai pehmeä, minuutissa tehty tai kahdessa viikossa tehty. Tekniikka on vapaa.

4. Tuotteen tulee olla siis uusi, ei viime viikolla tai viime vuonna valmistettu.

Mitä sitten, kun tuote on valmis?

1. Kuvaa tuotteesi ja kirjoita siitä uusi, hyvin kuvaileva ja mielenkiintoinen postaus blogiisi.

2. Mainitse postauksessasi myös MaMa-haasteen alkuperä linkityksineen (yllä olevaa linkillistä haastekuvaa saa vapaasti käyttää). Blogini ylälaidassa olevalla MaMa-sivulla on myös MaMa-haasteen nappi siirrettäväksi blogisi sivulaitaan!

3. Tule takaisin tähän minun haaste-postaukseen ja linkitä tuo edellä mainittu oman blogisi tuotepostaus alle.

Huom! Käytä TUOTTEEN NIMEÄ, ÄLÄ OMAA NIMEÄSI (tai blogisi nimeä)! esim. EI: "Leena" tai EI: "Leenan haastetyö"tai EI: "37 tuntia vuorokaudessa", vaan KYLLÄ: "Tuunattu keittiöjakkara". Linkityksen tulee tapahtua nimenomaiseen postaukseesi, EI blogisi etusivuun. Poistan linkitykset, jotka eivät ole ohjeiden mukaisia.

Huom! Linkitys on mahdollista sunnuntai-iltaan 1.5. klo 20.00 asti!

Onnea matkaan ja etukäteen jo suuri kiitos osallistujille!

Muista käydä ihailemassa myös muiden töitä linkeistä alla! Raadin valitsemat Parhaat Työt esitellään erityisesti Be Featured-postauksessa viimeistään maanantaina 2.4.

3 kommenttia:

 1. Varsin hyvä tuunausidea! Mullakin meni just yhdet käyttämättömät pikkarit kirppispinoon -taidankin hakea ne sieltä uusiokäyttöön:D

  Kiitos osallistumisesta!

  VastaaPoista
 2. Olipas hyvä idea ja sait tunikasta käyttövaatteen. Aika mahtava idea käyttää hipsterssejä! Ja väitit ettei tämä ollut mielikuvituksellinen... minusta hienosti keksitty.

  VastaaPoista
 3. Leena, poimi vaan talteen pikkarit. Noissa minun hipstereissäkin oli vielä pisteenä I:n päälle tosi sievät pitsiset kukkakoristeet sivusaumojen päällä. Ne odottaa nyt uutta elämäänsä.....
  Marika, minä tosiaan ajattelin että kukaan ei oikein "hiffaa" jos joku laittaa "kalsareiden" palan pääntieksi, saati että sitä pitäisi hyvänä ideana :DD
  Kiitos molemmille kommentista, tuli ihan mukava olo!

  VastaaPoista

Kivaa että jätit "puumerkkisi". On mukavaa tietää että joku jopa käy kurkistelemassa.